Een stoer merk voor originele babyspullen

Poppiezz is een stoer merk voor originele babyspullen. Perfect geschikt als je je kindje zo veel mogelijk meeneemt. Poppiezz staat voor vernieuwende en veilige babycadeaus van uitmuntende kwaliteit.

Inspiratie voor het merk Poppiezz, the Happy Company

logo-poppiezz

Het merk Poppiezz, the Happy Company is ontstaan in de zoektocht naar een praktisch kraamcadeau van een mooie kwaliteit. Ik wilde mijn vrienden een cadeau geven waar ze echt heel veel gebruik van wilden maken. Het moest iets toevoegen aan het leven van drukbezette ouders. Ik dacht terug aan de tijd dat ik zelf een baby en een peuter had. Als moeder van twee kinderen miste ik praktische babyspullen die ook nog eens handig in het gebruik, mooi én stoer waren. Ik vond het zelf nooit prettig en onhygiënisch om mijn kind op bij andere mensen op een kleed of zomaar op de vloer te leggen.

Een ontdekkingstocht naar het Speelkleed2GO

“Mijn ontdekkingstocht leidde tot het eerste prototype van het Poppiezz Speelkleed2GO: een handig boxkleed dat je kan opvouwen als tas met de speeltjes er direct in. Meenemen, weer uitvouwen waar je bent en spelen maar weer. Een kleed gemaakt van fantastische materialen dat ook als tas perfect scoorde. Een ideaal kleed dus, dat enthousiast werd ontvangen in de testgroepen. Het eerste babyproduct van Poppiezz was geboren!”

over-poppiezz-speelkleed

Handige, stoere én superveilige spullen voor je baby

over-poppiezz-spullen

Behalve handig en stoer moeten babyspullen natuurlijk veilig zijn: op je kindje ben je immers super zuinig! Elk babyproduct wordt daarom uitvoerig getest, in de eerste plaats op veiligheid: is het stiksel stevig genoeg, is de stof kleurvast, hoeveel gewicht kan de stof dragen enzovoort. Daarnaast wordt uitgebreid gekeken naar de kwaliteit van de gebruikte stoffen en materialen. Pas als al deze proeven geslaagd zijn, gaat het prototype naar de testgroep. Ouders die het product in de praktijk testen: is het inderdaad zo handig, gemakkelijk in gebruik en comfortabel voor hun baby als ik bedacht had? En de ultieme test en het grootste compliment dat ik kan bedenken: dat het kindje heerlijk ontspannen slaapt! Dát maakt Poppiezz tot The Happy Company!

Duurzaam en betrokken voor een betere wereld voor onze kinderen

Poppiezz is zich als producent van baby-en kinder artikelen bewust van zijn verantwoordelijkheid voor de wereld van morgen. Wij werken dan ook met leveranciers die de lat hoog leggen op het gebied van verantwoord ondernemen.

Een van onze leveranciers is ook gecertificeerd partner van Return to sender. R2S stelt zich tot doel plasticfabrikanten duurzamer te laten produceren. Dit gebeurt op een innovatieve manier van recyclen.

hangmat-ontwikkeling-baby